Uw parkmanager van Evergem

Uw parkmanager van
ZONE Evergem

vzw Parkmanagement VZW Het Nest in samenwerking met parkmanager Quares verbreedt de samenwerking tussen de ondernemers in Evergem. Wij bieden bepaalde diensten zoals onder andere verlaagde tarieven (groene energie, afvalophaling, kantoorbenodigdheden, schoonmaak, consortiumbewaking,…) centraal aan. 

Lid Worden

Wie is Quares?

Als duurzaam parkmanager staat Quares in voor het dagelijks beheer en de opvolging van gemeenschappelijke diensten en voorzieningen op de bedrijventerreinen.

Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit en innovatie. Die zorgt ervoor dat we steeds het maximale halen uit vastgoed, voor onze klanten, onze partners en onze investeerders. We werken vanuit 4 divisies: Agency, Investment, Management en Consulting. Zo kunnen we expertise en ervaring op maat garanderen. Een persoonlijke touch is steeds inbegrepen.

Vanuit zijn marktgeoriënteerde benadering en creatieve aanpak introduceerde Quares in 2010 een nieuwe en vernieuwende aanpak rond het beheer van zowel nieuwe als bestaande  bedrijvenparken. Quares staat als parkmanager centraal in dit concept maar werkt steeds in nauwe samenwerking met de betrokken bedrijven, investeerders, overheden en andere relevante stakeholders.

Wie is uw parkmanager?

Toumaï Clerincx treedt op als operationele en administratieve ondersteuning voor de bedrijvenzone Het Nest. Toumaï beheert momenteel ook de bedrijventerreinen in Affligem (ID Park), Aalst (Wildebeek), Gosset/Maalbeek (Dilbeek), Roeselare (Onledegoed) en Menen (LAR- Zuid).

Hij staat in voor een nauw contact met de raad van bestuur en zal op trimestriële basis overlegmomenten hebben omtrent de status inzake mobiliteit, signalisatie, groepsaankopen en prangende punten komende vanuit de bedrijven.

Toumai.clerincx@quares.be

+32 472 45 42 44

Igna Linten

Sinds september 2015 neemt Igna Linten het strategisch en operationeel parkmanagement voor haar rekening.

Igna.linten@quares.be 

+32 485 76 13 78

Bart de Smedt

Bart de Smedt blijft, als chief of innovation, nog steeds nauw betrokken bij de ontwikkelingen op de bedrijvenzones. Via zijn afdeling Consulting staat bij de parkmanagers bij voor het indienen van subsidies, maar werkt hij ook nauw samen met steden en gemeenten om hun visie omtrent duurzaamheid op bedrijventerreinen, met de daaraan gekoppelde win-win scenario’s, verder te ontwikkelen op een realistische en praktische manier

Bart.de.smedt@quares.be

+32 475 25 26 14

Taken?

De parkmanager staat centraal tussen alle actoren en beheert een vooropgesteld budget en beschikt over volgende functies:

​​​​​​​Preventiefunctie: Door het toepassen van een preventief onderhoudsprogramma wordt een continuïteit gegarandeerd binnen een vooropgesteld budget.

​​​​​​​Signaleerfunctie: Door continue aanwezigheid worden eventuele problemen direct gesignaleerd. Zij ziet er eveneens op toe dat bedrijven de regels naleven.

​​​​​​​Coördinatiefunctie: Contacteert leveranciers van diensten en/of voorzieningen. Zoekt naar synergievoordelen tussen verschillende bedrijven. Fungeert als centraal aanspreekpunt.

Informatiefunctie: Altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen over diensten en voorzieningen. Zij verzorgt in- en externe communicatie om alle betrokken partijen regelmatig te informeren en alzo het zakelijke met het maatschappelijke te verenigen.

JA, ik ben gevestigd in Evergem en wil meteen profiteren van het uitgebreid netwerk, de voordelen en de groepsaankopen