Inschrijven UP-TO-DATE Webinar

U wilt eenvoudig en goedkoop scoren online?

Bereik je klanten en je doelgroep met Google

De wereld staat bol van Internet en meer speciaal van de sociale media netwerken.  Als je nog van betekenis wilt blijven, dien je dan ook digitaal overal aanwezig te zijn. Niet eenvoudig hoor ik u zeggen? Wel, dit seminar geeft u een inzicht.

Inschrijven

PRAKTISCH

Met dit webinar, boordevol inzichten en advies over moderne digitale communicatie, laten wij u kennis maken met Google e.a. producten om u mee te nemen in die evolutie. Opdracht: goed gevonden worden in Google.

UNIEK

We tonen hoe u dankzij Google diensten eenvoudig veel meer mensen kan blijven bereiken online. We laten u in de praktijk zien hoe u met één handeling al uw social media kanalen kan vullen. Een unieke oplossing die u veel tijd bespaart.

TOEKOMST

Nieuwe technologieën bieden zich aan om méér op te vallen dan uw concurrenten zoals 360° foto’s maken en augmented reality: een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt en meer.

Scoren op alle fronten

Door te wachten tot je potentiële klanten jouw bedrijf spontaan online vinden loop je heel wat kansen mis.

Succesvolle bedrijven profileren zich vandaag online via diverse sociale media kanalen en nieuwsbrieven om top-of-mind te blijven.

Alleen lijkt het vaak een tijdrovend, ingewikkeld en kostelijk verhaal om hier op in te zetten.

Wil jij weten hoe je eenvoudig beter kan scoren online?

REFERENTIES

Onze klanten zijn ons uithangbord. Ontdek de testimonials, alle klanten en ons UP-TO-DATE Portfolio. Toon alles

Empty Page Section

Ook gericht online scoren bij uw doelgroepen?

Wij horen het graag van u.