Traktatie voor fietsers op 24 mei 2022 tussen 7u30 - 9u in de Wildestraat


De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) en de gemeente Evergem openen samen met de projectpartners de fietspaden van de koppelingsgebieden Kerkbrugge-Oost en Doornzele-Zuid officieel op dinsdagmorgen 24 mei. Elke fietser die voorbij komt in de Wildestraat tussen 7u30 en 9u trakteren we op een ontbijtkoek ter hoogte van het knooppunt met het fietspad langs het bedrijventerrein Grote Nest.

Samen met de projectpartners fietsen we om 7u30 van de Hospitaaldreef naar de Vaerenberghstraat, langs het bedrijventerrein Het Nest naar de Wildestraat.

De veilige fietsroute tussen het veer van Terdonk en de Gentweg in Kerkbrugge-Langerbrugge is een feit. Naast de aanleg van 1.460 meter vrijliggend fietspad zijn een aantal bufferende bosjes aangeplant met in totaal 17.000 stuks bosgoed. Ook de nieuwe paden kregen een groen jasje. Waar mogelijk zijn zomereiken aangeplant, 157 stuks. 14 zomerlindes en 14 wintereiken begeleiden de nieuwe fietspaden. Aan het knoopppunt ter hoogte van de Wildestraat staat een moeraseik te pronken. Een ideale plek om even te verpozen. Je vindt hier een picknicktafel en leunbalken om jouw fiets veilig te stallen.

Langs het fietspad achter de tuinen van de Doornzeelse straat vullen struiken de ruimte tussen de eiken op. Zo willen we  de privacy van de bewoners verzekeren.

Van harte welkom om deze fietsverbinding te komen ontdekken!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels