ATS Groep

ATS Groep heeft sinds dit jaar een nieuwe site aan de Langerbruggekaai in Gent. Op deze site in Gent bundelt A.T.S. nv al haar mechanische activiteiten: vacuümtechniek, hydraulica en machinebouw op maat. Ook dochterbedrijf Cretel is er sinds kort ingetrokken. Cretel produceert er enerzijds industriële was- en drooginstallaties en anderzijds onthuidmachines voor vis en vlees die een wereldwijde afzetmarkt kennen. Het gebouw werd volledige gerenoveerd en uitgedacht als energieneutraal gebouw voorzien van een batterijopslagsysteem, volledig volgens ontwerp van ATS Groep zelf. Het gebouw zal op dit vlak ook gebruikt worden als showcase voor klanten. De officiële opening van dit gebouw is voorzien voor april 2020.

ATS Groep, de bedrijvengroep rond moederbedrijf A.T.S. nv, met hoofdzetel in Merelbeke is een multidisciplinaire technologiegroep met diverse locaties verspreid over België. ATS Groep biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan in nagenoeg alle sectoren van de industrie, de tertiaire en de openbare sector.

A.T.S. nv is na jaren van interne groei, overnames en consolidaties het technologisch aanspreekpunt geworden voor tal van klanten. A.T.S. nv werd in 1984 opgericht door huidig gedelegeerd bestuurder René Schepens. ATS Groep beschikt over een team van meer dan 800 sterk gespecialiseerde technici en ingenieurs in verschillende sectoren van de elektrotechniek, mechatronica, HVAC en energieoplossingen. Daarnaast beschikt ATS Groep ook over een groothandel elektrisch materiaal die beschikbaar is op 5 vestigingen in Vlaanderen (Merelbeke, Roeselare, Ternat, Wijnegem en Herentals).

Link naar het ATS-Magazine:

https://issuu.com/liesdecock/docs/ats_magazine_2019_07_hr

 ATS nv, site Gent

Langerbruggekaai 15
9820 Merelbeke
www.atsgroep.be en www.cretel.be 
info@atsgroep.be

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels