Uit welke zones bestaat het bedrijventerrein Zone Evergem?Het bedrijventerrein De Nest telt 162 hectare grond. Deze private ontwikkeling van G2I (Ghent Industrial Investment) biedt ruimte aan zowel (inter)nationale, regionale als lokale bedrijven. De Nest is gedeeltelijk gelegen in Gent en in Evergem en opgedeeld in drie zones:

Zone 1: regionaal bedrijventerrein (fase 1 en 2)

(65ha, Noorwegenstraat en Finlandstraat) – UITVERKOCHT
FASE 1 is gelegen tussen de Jacques Parijslaan (R4) en de Noorwegenstraat en FASE 2 gelegen tussen de Finland- en Noorwegenstraat.

Kop van Nest is ca. 10ha groot en gelegen in het verlengde van de Noorwegenstraat. Door haar ligging aan het Ovaal van Wippelgem en de R4 West geniet dit bedrijventerrein een absolute zichtlocatie.

De zone Waternest is een dienstverlenende zone nabij de Finlandstraat en het Ovaal van Wippelgem, waar slechts nog 1 perceel beschikbaar is.

Zone 2: KMO-zone

(30ha, Doornzeelsestraat) – UITVERKOCHT
Deze zone bestaat uit 2 delen: Kleine Nest en Doornzeelsestraat, welke reeds volledig uitverkocht zijn. Deze zone richtte zich op lokale, ambachtelijke en dienst- verlenende bedrijven.

Zone 3: haven- en watergebonden bedrijventerrein

(67ha, Delori-Maesstraat en Baron van Loolaan) – TE KOOP

Grote Nest is in zijn geheel ongeveer 67 ha groot en is gelegen aan het kanaal Gent-Terneuzen. Deze zone beschikt over een volledige industriƫle uitrusting. Het terrein is volledig ingericht rondom de nieuw aangelegde ontsluitingsweg en geeft uit op de kanaaloever.

Dit bedrijventerrein is uitermate geschikt voor productie, distributie, lichte industrie en dienstverlenende activiteiten en heeft gronden beschikbaar voor :
Grote bedrijven : perceeloppervlaktes van 25.000m² tot 57.000m²
Middelgrote bedrijven : perceeloppervlaktes van 10.000m² tot 25.000m²
Kleine bedrijven : perceeloppervlaktes van 5.000m² tot 15.000m²
Dienstverlenende activiteiten : perceeloppervlaktes van 1.500m² tot 5.000m²

Hierbij de link naar het reservatieplan van Grote Nest.Realisatie: G2I (grondgebied Gent en Evergem), www.G2I.be

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels