De firma BAAC beschikt over een AED-toestel. En u?

 

Hartfalen komt voor bij zo’n 30 mensen per dag, 10.000 per jaar. Plots hartfalen kan iedereen overkomen. Ook al zorgt een AED-toestel ervoor dat je overlevingskans met meer dan 70% stijgt, toch zijn er in ons land maar ongeveer 10.000 defibrillatoren te vinden.

België hinkt hierdoor achterop in de verspreiding van AED’s, want dit wil zeggen: één per 1.100 inwoners. Ook onze bedrijventerreinen lopen hierop achter. Enkele bedrijven op het terrein hebben een privaat toestel maar zijn niet altijd beschikbaar. Denk maar aan de uren dat er geen bedrijvigheid is op het terrein.

De firma BAAC gelegen op de Delori Maeslaan 19 te 9940 Evergem beschikt reeds over zo een toestel. 

Vanuit de VZW Het Nest wensen we alle toegankelijke AED-toestellen in kaart te brengen. Hiervoor is jullie hulp noodzakelijk. Beschikt u als bedrijf over een AED-toestel, en wenst u deze mee op de overzichtskaart van het bedrijventerrein te plaatsen. Dat kan eenvoudig door te replyen op deze nieuwsbrief. 


De parkmanager van het bedrijventerrein neemt hiervoor contact met u op om de exacte locatie en beschikbaarheden van het toestel te kennen. 

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels