ZONE Updates | Samenvatting webinar | Google Mijn BedrijfGoogle My Business of Google Mijn Bedrijf is een gebruiksvriendelijke tool waarmee bedrijven en organisaties hun online aanwezigheid kunnen beheren op websites van Google zoals Google Zoeken en Google Maps. Door de bedrijfsinformatie te verifiëren en actueel te houden, zorg je ervoor dat klanten jou kunnen vinden en dat zij alle benodigde informatie over jouw bedrijf hebben.
Google houdt hier rekening mee in zijn ranking. Hoe meer relevante en recente bedrijfsinformatie in Google My Business staat, hoe hoger je komt te staan in de zoekresultaten. Google My Business is uiteraard slechts één van de vele manieren waarop Google zijn zoekresultaten rangschikt, maar door hierop in te zetten verhoog je de kans om hoger in de ranking te verschijnen enorm. 

Presentatie webinar

Helaas was de opname van het webinar niet geslaagd, wegens het geluid van de airco die overuren moest draaien. Daarom verwijzen we naar een recente opname van Emiel Jans met UNIZO over hetzelfde onderwerp.
Google My Business | Handige tips & tricks
Hier kan je de presentatie zelf ook nog terugvinden, samen met enkele handige artikels rond Google My Business en Google Reviews. 

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels